TUSAŞ taradından gezi düzenleniyor.

MSÜ başvuruları başvuruları 10 Mayısta son.

Nis

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerine bilgi yarışması düzenliyoruz.

Şbt

Şbt

20 Şubat 2024 tarihinde teknofest başvuruları sona erecektir.

Rafadan Tayfa Hayrimatör Filmi vizyona girmiştir. iyi seyirler dileriz.

Ara

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında (DYK)daha nitelikli ve zengin bir hizmet sunumunun sağlanabilmesi için öğrenci, öğretmen, okul yöneticisi,il millîeğitim müdürlüğü yöneticisi ve veli memnuniyetlerini değerlendirmek üzere anket hazırlanmıştır

Ara

Okulumuz Türk Dili Edebiyatı öğretmenleri tarafından Okuyorum Yazıyorum projesi kapsamında Kutadgu Bilig temalı panel düzenlenecektir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz davetlidir.

Ara

Gençliğin dini ve ahlaki değerlerini diri tutmak amacıyla Sivas İl Müftülüğü tarafından 9 Mart 2024 Cumartesi günü örgün ve açık öğretim lise öğrencilerine yönelik "GençlikBilgiYarışması" düzenlenecektir.

Ara

videolu şiir, deneme, sözlük bilgisi, afiş, tişört tasarom alanlarında yarışma

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle EBA'ya Buğday Tanesi filmi eklenmiştir. Söz konusu filme sırasıyla EBA, Kütüphaneler, Özel Eğitim, Buğday tanesi yolunu izleyerek ulaşabilirsiniz.

Ara

Yerli Malı Haftasında Zara Belediye düğün salaonunda filistine yardım amaçlı kermes düzenlenecektir

Aşık Veysel Türküleri Ses Yarışması

Ara

Okulumuzca hazırlananan sınav analiz programını kullanabilirsiniz

Ara

hourofcode 180'den fazla devlette milyonlarca öğrenciye ulaşan dünya çapında bir harekettir. istediğiniz yerde bir Hour of Code (Kodlama Saati) etkinliği düzenleyebilir veya pek çok dilde sunulan 500'den fazla bir saatlik eğitimden herhangi birine katılabilirsiniz.