SİVAS / ZARA - Zara Mehmet Habib Soluk Fen Lisesi

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerince düzenlenen 24 Kasım öğretmenler günü programına, Sayın kaymakımız Meriç DİNÇER, belediye başkanımız Fatih Çelik, İlçe Millieğitim müdürümüz Ümit KARAKUŞ, Polis ve askeri personel ve çok sayıda öğretmen katıldı. Aday öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri  tarafından hazırlanan orotoryo ve koro ile program tamamlandı.

Haz

Dünyayı keşfetmek için yolculuğa başlıyoruz. Saklı hazineleri öğrenmek için yepyeni bir proje: DISCOVER EUROPE

Eyl

Okulumuz e-Twinning platformunda hazırladığı "Jump into Words" adlı projeyle Covid-19 ile mücadele ettiğimiz bu zor günlere güçlü bir başlangıç yaptı. Proje uzaktan eğitime uyumlu etkinlikler içeren ve öğrencilerin teknolojiyi kullanarak İngilizce kelimeler öğrenmesini destekleyen bir projedir.

Kas

ZARA MHS FEN LİSESİ'NDE CODEWEEK ETKİNLİKLERİ