Ara

Okulumuz Afete Hazırlık Klubü Danışman öğretmenleri rehberliğinde ülkemiz genelinde düzenlenen 20 Aralık 6. Saat Afet farkındalığı etkindeliğine katılarak bilgilendirici sunum yapmıştır.

Ara

Okul ortağımız Muammer Dereli Fen Lisesi okulumuz öğrencilerine kitap hediye etmiştir. okul ortağımız Muammer Dereli Fen Lisesine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Gençlik ve Güvenli Gelecek adlı konferans verildi.

Kas

Okulumuzun hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü programımızda bizleri yalnız bırakmayan sayın Kaymakamımız Enes Emircan Buyuran’a , Belediye Başkanımız Fatih Çelik’e,  protokolün diğer üyelerine ve tüm öğretmenlerimize teşekkürü borç biliriz… 24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun.

Kas

Sayın valimiz Yılmaz ŞİMŞEK okulumuzu ziyaret ettiler. Sayın valimiz öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı. Okul hakkında genel bilgiler aldıktan sonra öğrencilerimizle buluştular. Kendilerine yapmış oldukları bu nazik ziyaretlerinden ötürü şükranlarımızı sunarız.

Kas

Tüm öğretmenkerinizin öğretmenkerem gününü kutlarız.

Kas

Atatürkün Ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü münasebetiyle okulumuz öğretmenlerinden Alptekin TÜRKAY ve Fatih KÖSE hocalarımızın rehberliğinde okulumuz öğrencileriyle anma töreni düzenledik

Ekm

Fatih projesi Sınıf içi etkinlikleri kapsamında EBA ve EBA akademik platformları aracığıyla etkinlikler yapıldı.

Ekm

Okulumuz Türk Dili Edebiyatı öğretmeni tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı adlı konferans düzenlendi.

Ekm

Cumhuriyet bayramını coşkuyla kutladık. Okulumuz Tarih öğretmeni Mahmut ÇETİN günün anlam ve önemine binaen konuşma yaptılar. Müzik öğretmenimiz Büşra GÖKTUĞ yönetiminde Okul koromuz marş ve şarkılar söylediler. Okulumuz öğrencileri şiirler okudular. Türk Dili Edebiyatı Öğretmenimiz Fatih KÖSE söz ve bestesi kendisine ait olan 100. Yıl marşını icra etti

Ekm

İlimiz çapında her hafta düzenlenen kitap okuma etkinliğine bu haftada katıldık.

Ekm

Bu haftada ilimiz çapında düzenlenen kitap okuma etkinliğine katıldık.

Ekm

İlçe Cumhuriyet Bayramı Kutlamasına öğrenci ve öğretmenlerimizle katıldık. Okulumuz öğrencisi Tuana Ş. İlçe çapında düzenlenen Kompozisyon Yarışmasında üçüncü olmuştur. Öğrencimizi kutlar Emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

Pansiyonumuz il iş güvenliği ekibi tarafından denetlendi. pansiyonun iş güvenliği kurallarına uyduğu belirlendi