Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle okulumuz Türk Dili Edebiyatı öğretmenleri tarafından öğrencilerimize "Cumhuriye dönemi milliyetçlik" adlı panel düzenlend.

Ekm

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri tarafından Düşünce Tarihi Dersi kapsamında Farabi temalı Akılcılık Konferansı düzenlendi.

Ekm

okul rehberlik öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize motivasyon konulu seminer verildi.

Ekm

13 Ekim Afet Riski Azaltma Farkındalık Günü münasebetiyle Okulumuz Afete Hazırlama Klubü Danışman öğretmeni Yunus Emre ÜNGÖR’ün yönetiminde Okulumuzda deprem tatbikatı ve deprem farkındalığını artırıcı bilgilendirmeler yapıldı.

Ekm

Okullumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri tarafından Cemil Meriç temalı konferans düzenlendi.

Ekm

İlimiz çapında düzenlenen 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik hazırbulunuşluk sınavını okulumuz öğrencileri de katılmıştır.

Ekm

İlimiz çapında düzenlenen kitap okuma etkinliği kapsamında kitaplarımızı okuduk.

Eyl

BT Rehber öğretmenimiz eşliğinde EBA platformu materyalleri ile derslerimizi işledi.

Eyl

Mevlüt Kandilinizi tebrik ederiz.

Eyl

İlçemiz Müftülük Gençlik Koordinatörlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine Mevlit kandili temalı konferans düzenlendi.

Eyl

okulumuz rehber öğretmeni tarafından 9. Sınıf öğrencilerimize okula ve pansiyona uyum konulu seminer verildi.

9. Sınıf öğrencilerimize okulumuzu tanıttık oryantasyon eğitimi verdik

Eyl

Okul Psikolojik Danışman Öğretmenimiz tarafından Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri adlı seminer verildi

Milli Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN'nin açılış konuşmasıyla Seminerler başladı

Haz

Konya Meram Fen Lisesi, Sivas Fen Lisesi ile beraber başlattığımız Technology Ambassadors adlı Etwinning projemiz Avrupa kalite etiketi aldı.