İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Alaeddin ÇAKMAKTAŞ ahirete irtihal etmiştir.

Mrt

Çanakkale zaferinin 107. yılı münasebetiyle Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından program düzenlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü münasebetiyle Yunus Emre ÜNGÖR ve Durmuş ÖZTÜRK öğretmenlerimizin yönetiminde okulumuz öğrencileri tarafından anma programı düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü pansiyonumuzda Deprem tatbikati düzenledi. Afete hazırlık kulübü öğrencileri ve Danışman öğretmenleri Yunus Emre ÜNGÖR'e teşekkür ederiz.

Mrt

Tenis turnuvasında bireysel yarışmada erkeklerde birincilik, kızlarda İkincilik elde ettik. Takım olarak erkeklerde ve kızlarda birincilik elde ettik.

Mrt

Okulumuz Yeşilay kulübü danışmanları Muhammet BEKTAŞ Rehberliğinde bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Şbt

Okulumuz “ okuyorum yazıyorum” projesi kapsamında ilimizde düzenlenen yarışmaya katılım sağlamıştır. Öğrencimiz Dilara S. ve danışman öğretmenimiz İsmail Göktuğ YAYMAN’a teşekkür ederiz.

Şbt

İkinci döneme İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Alaeddin ÇAKMAKTAŞ'ın da katıldığı bayrak töreniyle başladık.

Ara

SİBERAY ekibi okulumuz fen lisesine ve Zara Anadolu lisesi öğrencilerine siber güvenlik hakkında bilgilendirmeler yaptılar. Ev sahibi anadolu lisesine ve SİBERAY ekibine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Türk Dili Edebiyatı öğretmenleri tarafından Okuyorum Yazıyorum projesi kapsamında Kutadgu Bilig temalı panel düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuz Afete Hazırlık Klubü Danışman öğretmenleri rehberliğinde ülkemiz genelinde düzenlenen 20 Aralık 6. Saat Afet farkındalığı etkindeliğine katılarak bilgilendirici sunum yapmıştır.

Ara

Okul ortağımız Muammer Dereli Fen Lisesi okulumuz öğrencilerine kitap hediye etmiştir. okul ortağımız Muammer Dereli Fen Lisesine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Gençlik ve Güvenli Gelecek adlı konferans verildi.

Kas

Okulumuzun hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü programımızda bizleri yalnız bırakmayan sayın Kaymakamımız Enes Emircan Buyuran’a , Belediye Başkanımız Fatih Çelik’e,  protokolün diğer üyelerine ve tüm öğretmenlerimize teşekkürü borç biliriz… 24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun.

Kas

Sayın valimiz Yılmaz ŞİMŞEK okulumuzu ziyaret ettiler. Sayın valimiz öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı. Okul hakkında genel bilgiler aldıktan sonra öğrencilerimizle buluştular. Kendilerine yapmış oldukları bu nazik ziyaretlerinden ötürü şükranlarımızı sunarız.